AFYON / MERKEZ - Afyonkarahisar Belediyesi Anaokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADIK.

DİNLENME ZAMANI

DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİMİZ

KIRK YIL HATIRIMIZ OLSUN DEDİK

KISA BİR MOLA

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ETKİNLİKLERİMİZ

MEVLANA HAFTASI ETKİNLİKLERİMİZ.

TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI ETKİNLİKLERİMİZ.

İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ GÜNÜMÜZ

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

MAHRAMİYET VE SİBER ZORBALIK EĞİTİMİMİZ

Afyonkarahisar Belediyesi Anaokulu Açılış Töreni…

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze tahsis edilen Afyonkarahisar Belediyesi Anaokulumuz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş, Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Milletvekilleri; Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, Mehmet Taytak ile Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, il protokol üyeleri ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Musa Dinçgez, Şube Müdürlerimiz, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımlarıyla açıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş, Sayın Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in konuşmalarının ardından, İl Protokolü sınıflarımızı ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimiz ile sohbet ettiler.

TRAFİK DEDEKTEFİYİM PROJESİ

KIZILAY HAFTASI